Zakenauto van het jaar: de BMW 3 Serie

Zakenauto van het jaar: de BMW 3 Serie

0 2170

De BMW 3 Serie is verkozen tot ‘Zakenauto van het Jaar 2014’. De jury roemt onder meer de innovatieve milieubesparende technieken, waarmee de BMW 3 Serie is uitgerust. Dat betekent opnieuw erkenning voor de BMW EfficientDynamics-strategie, waarmee een hoog motorvermogen wordt gecombineerd met een uitzonderlijk laag verbruik.

De vakjury over de BMW 3 Serie: “Het model is een serieus alternatief voor zijn grotere broer, de BMW 5-serie, maar tegelijkertijd straalt hij geen overdaad uit wat in deze tijd op zich een troefkaart is. BMW geeft bovendien al jaren de richting aan met standaard gemonteerde innovatieve milieusnufjes. Ons is ook de slimme aanpak van introductie-acties opgevallen, waarbij men meerwaarde biedt zonder te stunten; bijvoorbeeld door een automaat standaard te leveren”.

P90083318

Het is de derde keer dat de BMW 3 Serie de titel Zakenauto van het Jaar heeft gewonnen. In 2000 en zelfs nog recentelijk in 2010 won het model deze onderscheiding. De verkiezing ‘Zakenauto van het jaar’ vindt plaats onder voorzitterschap van het vakblad ‘Automobiel Management’. De jury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsulent.

20 % bijtelling 

BMW biedt met de BMW 3 Serie een brede keuze voor elke zakelijk rijder. Maar liefst 3 versies zijn leverbaar met 20% bijtelling. In 2014 blijft de BMW 320d EDE Sedan met 20% bijtelling leverbaar. Interessant voor de zakelijke rijder is om nog in 2013 de BMW 320i EDE met 125 kW (170 pk) benzinemotor of de 120 kW (163 pk) sterke BMW 320d EDE Touring diesel te laten registreren. Dan is nog gedurende de gehele leasetermijn van slechts 20% bijtelling te profiteren.
Dankzij de kosteloze Upgrade Edition hebben deze versies van de BMW 3 Serie bovendien een extra luxe en aantrekkelijke uitrusting. Zo kan bij de ‘upgrade’ van de uitvoering Business naar Executive het voordeel oplopen tot duizenden euro’s. Tot de extra’s behoren omlijsting van de zijruiten in mat chroom, koplampsproeiers, Park Distance Control, Xenon koplampen, regensensor, lichtsensor en links en rechts gescheiden te bedienen climate control.

BMW3er_Touring_03_1920

De opstap voor kopers van een BMW 3 Serie Executive naar High Executive vertaalt zich in een zeer complete uitrusting met onder meer lederen bekleding (Dakota), het uitgebreide navigatiesysteem Professional en online mogelijkheden met BMW ConnectedDrive.

Bron: BMW Group Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10204
video

2 4448

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter