In 2015 komt de Rolls-Royce Wraith Drophead Coupé

In 2015 komt de Rolls-Royce Wraith Drophead Coupé

0 1481

Rolls-Royce wil z’n verkoopaantallen opdrijven en de gemiddelde leeftijd van z’n klanten omlaag halen. De eerste indicaties bij de nieuwe Rolls-Royce Wraith, een product dat met het oog op bovenstaande objectieven is ontwikkeld, wijzen erop dat dat wel gaat lukken. 

Dat betekent dat de Britten en de Duitse bewindvoerders het momentum willen aanhouden. Logisch dus dat er over een dakloze variant van de Wraith niet langer gespeculeerd wordt. Ook Rolls-Royce-baas Müller-Ötvös spreekt nu openlijk over de tweede koetswerkvariant. In 2015 mogen we die verwachten.

2015-Rolls-Royce-Wraith-Drophead-Coupe

Technische specificaties geeft het bedrijf zelf nog niet vrij, maar we kunnen wel een paar voorspellingen doen. Natuurlijk krijgt de dakloze editie dezelfde 6,6l grote V12 als de gesloten editie. Goed voor 630 pk en 800 Nm trekkracht. De dakconstructie zal meer wegen dan die van de gesloten variant, dus het lijkt een veilige assumptie dat de sprinttijd van 4,6 seconden, neergezet door de Wraith Coupé, iets langer zal worden. En tenslotte kunnen we je ook nog het feit voorschotelen dat de Wraith Drophead Coupé meer zal kosten dan de gesloten editie. Kijk, zo moeilijk is in de toekomst kijken niet.

Bron: bimmertoday.de

Impressie: TheophilusChin

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter