De andere BMW’s op de IAA

De andere BMW’s op de IAA


Alle aandacht gaat natuurlijk uit naar de vandaag gepresenteerde productieversie van de BMW i8. Toch heeft BMW alles uit de kast getrokken om het hele gamma onder de aandacht te brengen aan de bezoekers van de IAA 2013.

Te beginnen met de spectaculaire stand met een grote achtvormige straat waar daadwerkelijk met auto’s wordt gereden. De vorm van de acht staat voor oneindigheid dat gelijk slaat op het nieuwe BMW i programma. Verder staat elk model wel ergens gepresenteerd. Te beginnen met de BMW 5 Serie LCI. Deze staat er in vier versies. Vier? Ja, de Sedan, de Touring, de Gran Turismo en een 5 Serie met M Pakket.

BMW-Frankfurt-2013-34

Dan is er natuurlijk de BMW 4 Serie. De spirituele opvolger van de BMW 3 Serie Coupé. Tegelijk is er van die 4 Serie ook een M Performance model te bewonderen. Ook de nieuwe BMW X5 krijgt op de IAA zijn eigen platvorm. Inclusief de recentelijk voorgestelde BMW X5 eDrive Plug-In Hybrid Concept. Deze zal binnenkort ook daadwerkelijk in productie gaan en een steentje bijdragen aan het milieuvriendelijke imago van BMW. Maar ook de beveiligde BMW Concept X5 Security Plus is aanwezig.

Als kleine broertje van de spectaculaire BMW i8 staat uiteraard ook de BMW i3 op de BMW stand in hal 11 op het Frankfurter Messe Gelände. Deze voor BMW i zeer belangrijke auto zal een grote rol spelen op de “achtbaan”. maar ook buiten in Frankfurt zelf zul je hem de komende week veel tegenkomen.

BMW-Frankfurt-2013-3

Verder natuurlijk alle versies van BMW M GmbH, de BMW 1 Serie, de BMW Z4, de BMW X3 en X6. de 6 Serie, de BMW 7 Serie en de Sedan, Touring en de nieuwe Gran Turismo van de BMW 3 Serie.

Bron: BMW

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14624

2 10346

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter