BMW i8 Protonic Red Edition

BMW i8 Protonic Red Edition

1 7378

Met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 en de baanbrekende BMW i8 plug-inhybride sportauto heeft BMW i het grootste aanbod elektrisch aangedreven modellen van de premium merken. Bovendien is het merk actief bezig met toekomstige mobiliteit.

Alle activiteiten zijn in hoge mate gericht op duurzaamheid. De BMW i3 is bijvoorbeeld de enige auto ter wereld met een officieel CO2 voetafdrukcertificaat***. BMW i besteedt bijzonder veel aandacht aan innovatieve mobiliteit en progressief design. Juist deze elementen komen extra goed tot uitdrukking bij de in Genève getoonde nieuwe BMW i8 Protonic Red Edition.

P90209054_highRes_the-new-bmw-i8-proto

Succesnummer 8.

Wereldwijd werden er 5.456 exemplaren van de i8 verkocht in 2015. Een cijfer waarmee BMW de i8 kan betitelen als meest succesvolle hybridesportwagen.

Deze speciale uitvoering valt op door exclusieve accenten en dito uitrusting. Om te beginnen door de unieke Protonic Red-lak in combinatie met Frozen Grey metallic accenten. Ook onderscheidend zijn de lichtmetalen 20-inch BMW W-spaakwielen in Orbit Grey metallic met aluminiumkleurige naven. Andere opvallende elementen zijn de met rood stiksel afgewerkte bekleding van stoelen en deurbekleding en de met carbon verfraaide middenconsole en deurhendels. De productie van de BMW i8 Protonic Red Edition start in juli 2016 in Leipzig en duurt tot het einde van dit jaar. Dat betekent dat slechts een gelimiteerd aantal op de markt komt.

*** Gecertificeerd door TÜV SÜD.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter