BMW M Performance Parts voor de BMW X5 M en de BMW...

BMW M Performance Parts voor de BMW X5 M en de BMW X6 M

2 8227

BMW biedt vanaf heden nieuwe M-specifieke, originele BMW accessoires aan voor de BMW X5 M en de BMW X6 M. De BMW M Performance Parts geven de snelste X5 en X6 de bijpassende look.

De BMW M Performance delen zijn bestemd voor zowel het exterieur als het interieur van de twee M-modellen.

Te beginnen met de buitenzijde, de catalogus laat voor beide auto’s zwarte grillen zien. Ook aan de zijkant. Handgemaakte carbon buitenspiegel afdekkappen, race strepen in de drie M kleuren behoren tot de mogelijkheden. Voor de  BMW X6 M worden ook “achter vinnen” in hoogglans zwart aangeboden.

P90171900

Voor een meer aangepaste sfeer in het interieur, zijn er draadloos verlichte, instaplijsten in geborsteld RVS look met M Performance belettering, een carbon interieur, een M Performance-stuurwiel met alcantara met carbon accenten en een blauwe markering op 12 uur, roestvrij stalen pedaal covers en unieke matten.

Het is mogelijk dat in de toekomst BMW’s M Performance afdeling ook met motor en/of uitlaatsysteem aanpassingen zal komen. Daarnaast komen er nog verschillende BMW M Performance lichtmetalen velgen ter beschikking.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

  1. Hi,

    We want to know if your company is still open because we ran a backlink report and found your website is not listed in many directories.

    We have a black friday deal going on at the moment to get your website listed for $19.95

    Visit us on DirectoryBump.com

Laat een reactie achter