BMW M Performance Parts voor BMW M2 Coupé

BMW M Performance Parts voor BMW M2 Coupé

1 4648

De nieuwe BMW M2 Coupé zet met dynamiek en prestaties de toon in het segment van compacte sportauto’s. Zijn expressieve design past bij zijn messcherpe sportieve wegligging en prestaties.

Met de in Genève getoonde nieuwe selectie BMW M Performance-componenten is de BMW M2 Coupé een nog krachtiger en persoonlijker uitstraling te geven. De keuze uit deze, door de autosport geïnspireerde attributen, is omvangrijk. De selectie omvat ook componenten waarmee de aerodynamische eigenschappen, de aandrijflijn, de cockpit en het onderstel zijn aan te passen.

P90207893_highRes_the-new-bmw-m2-coupe

De BMW M2 Coupé kan onder andere worden voorzien van spoilers en buitenspiegels van koolstofvezel. Ook aanpassingen aan het interieur zijn mogelijk, zoals inzetstukken van koolstof, een aluminium pedaal of een alcantara stuur.

De klanten kunnen ook kiezen voor een sport uitlaat, die de zescilinder nog luider laat brullen, een radicalere en verlaagde (met 2,5 centimeter) ophanging of betere remmen, die meer aangepast zijn aan het rijden op circuit.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14623

2 17204

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter