Optiemogelijkheden gewijzigd bij BMW

Optiemogelijkheden gewijzigd bij BMW

0 2414

BMW introduceert voor 2014 nieuwe accessoires, packs en optielijnen. Ook deze zullen in de loop van het voorjaar bij de dealer te koop zijn. Prijzen zijn nog niet bekend.

Nieuw voor alle BMW 3 Serie-modellen is het Innovation-pakket waarmee je kunt zien en gezien worden. Het bestaat uit xenon-koplampen, adaptive cornering verlichting, High-Beam Assistant en een Head-Up Display. Ook is er Speed Limit Info inclusief een indicator die aangeeft wanneer je niet kunt inhalen. Op de BMW 4 Serie zullen voortaan Individual-opties verkrijgbaar zijn. Denk daarbij aan lichtmetalen wielen en leder.

De BMW X5 wordt vanaf het voorjaar standaard uitgerust met het Driving Assistant-veiligheidssysteem. Dat omvat Lane Departure Warning, Collision Warning en een automatische remfunctie bij dreigende botsing. Op de BMW 6 Serie achtcilinder modellen wordt het M Sport-uitlaatsysteem standaard . Daarmee krijgen de BMW 650i Coupé, Cabrio en Gran Coupé een mooier geluid. Optioneel zal voor alle BMW 6 Serie-modellen een Harman Kardon surround system te bestellen zijn.

exterior_design

Voor alle modellen

Alle modellen van BMW worden straks standaard afgeleverd met bandenspanning controlesysteem. Alleen op de BMW X6 is dit niet te krijgen. Hierbij wordt de bandenspanning van elk afzonderlijk wiel in de gaten gehouden. Dit is voor de bestuurder te zien op het centrale display in de auto. Zodra de banden te zacht worden krijg je een seintje op het dashboard.

P90141905

Tot slot introduceert het merk uit Beieren de nieuwste generatie van het radiosysteem Professional en van het navigatiesysteem Business. Deze optionele features worden voor alle BMW-modellen behalve, weer, de X6 leverbaar. Dat betekent dat ze voortaan ook voor de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie en BMW 5 Serie te bestellen zijn. Nieuw bij het radiosysteem zijn Bluetooth audiostreaming en geïntegreerde BMW Connected Drive-diensten. De navigatie werkt sneller en voorziet ook in 3D-elementen. Zaken als Real Time Traffic Information en Remote Services zijn nu ook inbegrepen.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter