3 Serie M Sportpakket in 360 graden view

3 Serie M Sportpakket in 360 graden view

5 6117

Op bmw.com kun je sinds vandaag de nieuwe 3 Serie configureren met kleuren, lines, wielen en.. het M Sportpakket! Wij hebben al even lopen spelen met de 360 graden configurator en vooral de kleur Estoril blauw II staat erg goed in combinatie met het M technic onderstel, de 19″ Motorsport velgen en M aerodynamica bumpers en zijskirts. Indien je het volledige M Sportpakket op je nieuwe 3 Serie bestelt dan zal ook het interieur een bijbehorende M upgrade krijgen. Naast mooie sportieve materialen zoals een donkere hemel, M badges en alcantara sportzetels, valt vooral het M sportstuur en de blauwe bies onderaan de interieurlijst op. Het M Sport pakket zal in het 3e kwartaal 2012 leverbaar zijn in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14377

2 10213

5 COMMENTAAR

  1. Jahoor 🙂 :-):-P wat lijkt deze auto op de huidige M3 coupe!! Zeker vanaf de zijkant, en die motorkap die een soort powerdoom lijkt te hebben! Die coupe achtige dak-kofferbaklijn, die dorpels…. ziet er te gek uit!

  2. Aanvulling: Dit is absoluut het mooiste M pakket tot nu toe! Helemaal als je de 6 cylinder uitvoering hebt… handgeschakeld (geen 8 traps automaat, die trekt niet mooi door)en met deze velgenset.

Laat een reactie achter