BMW 4 Serie Gran Coupé spyshots

BMW 4 Serie Gran Coupé spyshots

1 1710

De BMW 4 Serie Coupé is net bekend gemaakt en het debuut van de 4 Serie Cabriolet komt steeds dichterbij. Daarom begint BMW zich weer te concentreren op de BMW 4 Serie Gran Coupé (F36). 

De auto is eindelijk weer eens gespot tijdens het testen. En ondertussen is er ook nog wat meer camouflage afgevallen. Geen directe verrassingen aan de voorzijde. De styling van de BMW 4 Serie Coupé komt hierin duidelijk terug. maar verder naar achteren herbergt de prachtige daklijn nog twee extra portieren. Ook het interieur zal grotendeels overeenkomen met de F32.

BMW 4-Series GranCoupe 4

De BMW 4 Serie Gran Coupé staat voor volgend jaar in de planning. De modellen en motoriseringen zullen grotendeels overeenkomen met de andere 4 Serie’s. Toch is het mogelijk dat de Gran Coupé als eerste de opvolger van de huidige N55 zes-cilinder krijgt. De BMW 4 Serie Gran Coupé zal een  iets luxere uitstraling meekrijgen dan de Coupé en de Cabrio.

Nog even over een eventuele BMW M4 Gran Coupé waarover nogal wat geruchten gaan. Volgens betrouwbare bronnen binnen de BMW Group zal die er niet komen.

BMW 4-Series GranCoupe 1

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 8162

2 6766

1 COMMENTAAR

  1. Zoooooooo wat een gave bak wordt dit. Een beetje 6 serie, een beetje 4 serie coupe en een snufje 3 serie!

Laat een reactie achter