BMW 760Li V12 M Bi-Turbo voor Saudi-Arabië

BMW 760Li V12 M Bi-Turbo voor Saudi-Arabië

0 3878

In Saudi-Arabië kan het niet gek of luxe genoeg zijn. Daarom heeft BMW op verzoek van de lokale importeur, Mohamed Yousef Naghi Motors, een speciale uitvoering van de BMW 7 Serie ontwikkeld. De BMW 760Li V12 M Bi-Turbo.

Dit is daarmee de eerste BMW 7 Serie die de beroemde M in de naam heeft. De auto is officieel voorgesteld op een expo genaamd “You are the Queen”. Hij maakte gelijk indruk op de verwende Arabieren met een mix van hoge prestaties met high fashion.

BMW-760Li-M-Sport-04

De basis is een standaard BMW 760Li met de dubbel geblazen 6.0 liter V12 die 544 pk/750 Nm levert. Maar door de toevoeging van enkele speciale elementen is deze 7 Serie een aantal treetjes hoger getild. Zo is deze uitvoering standaard voorzien van het optionele M Sportpakket met 19 of 20 inch grote wielen, is de buitenkant voorzien van donker chroom en zijn er opschriften aanwezig zoals “V12 M Bi-Turbo” en “///M”.

Er is keuze uit acht BMW M lakkleuren zoals Monte Carlo Blue, Silverstone II en Imola Red. Kleuren die normaal niet leverbaar zijn op de BMW 7 Serie. Het interieur is uitgevoerd met beige Nappa Oyster leer dat voorzien kan worden van contrasterende stiksels in de kleuren oranje, blauw, rood en zwart. De interieurlijsten zijn uitgevoerd in BMW Individual Piano Black en in de hoofdsteunen zit een

Tot slot zijn er  sierstrips aanwezig en is er een V12 logo in de hoofdsteunen genaaid. Onlangs heeft de BMW M topchef bekend gemaakt dat hij wel brood ziet in een M7, maar voorlopig komt deze BMW 760Li V12 M Bi-Turbo daar het dichtst bij in de buurt.

Bron: www.saudigazette.com.sa

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10213

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter