BMW DTM 2013 presentatie in de BMW Welt

BMW DTM 2013 presentatie in de BMW Welt

0 751

Zaterdag 6 april is het zover. Dan presenteert BMW de acht M3 DTM bolides die het kampioenschap van 2013 dit jaar moeten gaan verdedigen. Alle coureurs voor 2013 zullen er ook bij zijn.

Regerend DTM kampioen Bruno Spengler (CA), Augusto Farfus (BR), Timo Glock (DE), Joey Hand (US), Andy Priaulx (GB), Martin Tomczyk (DE), Dirk Werner (DE) en Marco Wittmann (DE) kunt u dan live meemaken in BMW Welt in München. Uiteraard hebben de heren dan hun acht nieuwe BMW M3’s meegenomen. De auto’s zullen gepresenteerd worden op het platvorm waar normaal de mensen hun nieuwe BMW op kunnen halen.

dtm_2013

Handtekening van je held

De fans kunnen het hele gebeuren vanaf de galerij aan de overzijde volledig volgen. Vervolgens worden op het Plaza van BMW Welt een twee uur durende handtekeningen sessie gehouden. Hierbij kunnen de BMW Motorsport fans heel dichtbij hun idolen komen en een foto maken en een handje schudden.

overview_welt

Daarnaast kan tijdens dit hele evenement met een BMW M3 simulator worden gereden en wordt er een Pit-Stop Challenge gehouden waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Om 14:00 uur begint de presentatie van de nieuwe BMW M3 DTM. De toegang is geheel kostenloos.

Bron: BMW Welt

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 3718

2 4600

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter