BMW Individual 7 Serie door Didit Hediprasetyo (F01)

BMW Individual 7 Serie door Didit Hediprasetyo (F01)

0 3047

Met een serene comfort, elegantie en geavanceerde functionaliteit, combineert de exclusieve BMW Individual 7 Serie, die door Didit Hediprasetyo is ontworpen, het raffinement van een BMW 7-serie met de luchtigheid van de mode-ontwerper.

De samenwerking met designer Didit Hediprasetyo is een primeur in Azië en deze speciale one-off is  vanaf mei 2012 op de markt. De BMW Individual 7 Series by Didit Hediprasetyo zal worden beperkt tot 5 stuks, waarvan elk exemplaar is ontworpen volgens het karakter en de persoonlijkheid van de individuele klanten.

Lichte pasteltinten domineren zowel het exterieur als het interieur van de BMW Individual 7 Series by Didit Hediprasetyo. De uitgebalanceerde kleuren geven een esthetisch concept van de natuurlijke elegantie. Hediprasetyo werd geïnspireerd om deze speciale editie te creëren aan de hand van de kleuren van een lavendel hemel bij zonsopgang in een sereen woestijnlandschap. Het exterieur weerspiegelt dit met zijn Frozen Diamond metallic afwerking, terwijl het volledige lederen interieur het thema doorzet met Merino Silk Grey en contrasterende lederen biezen in Merino Platinum. Silk Grey is de overheersende kleur. Deze voegt een voorname touch aan de Alcantara of volledig nappalederen hemelbekleding, de A, B en C-stijlen, de zonnekleppen en de hoedenplank. Bij wijze van contrast met het subtiele kleurenschema, wordt pianozwarte lak gebruikt voor diverse interieur-elementen, terwijl de vloermatten zijn bekleed met zwart struisvogel leer.

Uitbundig afgewerkte details zorgen ervoor dat deze special edition echt uniek is. De hoofdsteunen zijn voorzien van het logo van de ontwerper in reliëf in het leer, terwijl twee kussens in platina-getint struisvogel leer voor extra comfort zorgen op de achterbank. De gemonteerde BMW Individual koelkast in de rugleuning en de champagneglazen houders in de middenarmsteun achterin zullende passagiers in staat stellen om van hun bubbels te genieten op de perfecte temperatuur. Documenten kunnen worden bewaard op een stijlvolle klaptafel gevoerd met zijde grijs leder, terwijl de schermen, die geïntegreerd zijn in de achterkant van de voorste hoofdsteunen, het gebruik van internet en entertainment mogelijk maken voor de achterpassagiers. Een hondenmand uitgevoerd in zijde grijs leder en alcantara en een make-compartiment ingebouwd in de hemelbekleding ronden het exclusieve en zeer markante design van de BMW Individual 7 Series by Didit Hediprasetyo af.

Bron: BMW Individual

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10213

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter