BMW Innovation Editions

BMW Innovation Editions

5 3929

BMW heeft het meest bekende en innovatieve modellengamma in het premiumsegment. Om dat te vieren presenteert het merk op haar nieuwste modellen de Innovation Editions.

De viercilindermodellen van de nieuwe BMW 1, 3 en 5 Serie zijn hierbij zonder meerprijs voorzien van een achttraps automatische transmissie.

De combinatie van TwinPower Turbo techniek en achttraps automaat is de meest dynamische en comfortabele manier om auto te rijden. Hiermee bespaart BMW haar kopers tot wel 2.500 euro bij aanschaf en het milieu een CO2-emissie van gemiddeld bijna 50 kg per jaar per auto. En omdat o.a. de BMW 320i met automaat nog zuiniger is dan de handgeschakelde variant, valt dit model als Innovation Edition nu standaard in de gunstigere 20 procent bijtellingcatagorie. Leaserijders besparen hiermee tot wel 930 euro per jaar aan bijtelling.

Voor de extra sportief ingestelde bestuurder is op deze modellen ook de achttraps automatische sporttransmissie leverbaar voor een geringe meerprijs van 186 euro. Actie is alleen geldig op viercilinder BMW 1, 3 en 5 Serie tot eind maart.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

5 COMMENTAAR

  1. @Bimmerfan: De Innovation Edition is enkel voor de NL Markt en betreft enkel de 4 cilinder motoren waarbij een automatische versnellingsbak tijdelijk zónder meerprijs wordt aangeboden (t/m maart 2012).

Laat een reactie achter