BMW M Performance delen voor de nieuwe BMW X5

BMW M Performance delen voor de nieuwe BMW X5

0 1640

En ook de nieuwe BMW X5 ontkomt niet aan de sportieve looks van het BMW M Performance gamma. Vanaf maart 2014 zijn deze delen leverbaar op de nieuwe Sports Activity Vehicle.

Het pakket bestaat ook voor de BMW X5 uit de bekende ingrediënten. Zwarte nieren, andere bumpers met grote luchtinlaten en diffusors, veel carbon delen en side skirts met de text “BMW M Performance”. En uiteraard is het interieur niet vergeten. Een sportief M Performance stuur, vele carbonlijsten. Het onderstel en de remmen zijn ook aan te passen aan een sportievere rijstijl en 21″ BMW M Performance wielen in twee kleuren maken het helemaal af.

P90139609

Die aanpassingen aan het onderstel en remmen zijn niet onnodig als je de BMW M Performance Power Kit besteld op de BMW X5 xDrive35i. Die krijgt hierdoor 15 kW/20 pk meer en komt daarmee op 326 pk. Het koppel gaat met 50 Nm omhoog naar een totaal van 450 Nm. Het mooie is dat, ondanks het gestegen vermogen, het verbruik niet zal stijgen volgens BMW. En als laatste zullen die toegenomen krachten via het BMW M Performance uitlaatsysteem de auto verlaten.

Bron: BMW

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter