BMW Magazine nu ook digitaal

BMW Magazine nu ook digitaal

2 2777

De laatste designtrends, reistips en ander exclusief nieuws van BMW is nu ook digitaal verkrijgbaar in meerdere talen. Gebruikers kunnen de app downloaden en ontvangen direct het digitale magazine. Het BMW magazine is te lezen op een tablet, een smartphone (Android en iOS) of ieder ander platform via een webbrowser. De exclusieve redactionele content – verslagen, fotogalerijen en video’s – wordt regelmatig bijgewerkt.

Foto’s en artikelen over bekende BMW persoonlijkheden en informatie over de nieuwe modellen zijn toegevoegd aan de bijdragen uit het gedrukte tijdschrift. Verder brengen exclusieve video’s de redactionele inhoud nog meer tot leven. De focus ligt op verhalen over mensen die door hun visionaire ideeën onze levens veranderen. BMW Magazine Digital is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans en Frans. Sommige landen hebben zelfs een versie met specifieke content uit dat land.

P90163505

Het gedrukte BMW Magazine is al sinds 1989 het internationale relatiemagazine van BMW AG. Het verschijnt twee keer per jaar – in maart en september – onder leiding van redacteur Adriano Sack. Het honderd pagina’s tellende lifestyle magazine wordt wereldwijd uitgegeven in 24 talen. De oplage bedraagt in totaal drie miljoen exemplaren in zo’n honderd landen.

BMW Magazine App voor Android: http://bit.ly/1lhaV1e

BMW Magazine App voor iOS: http://bit.ly/1uu7GJ

Desktop Versie: http://bit.ly/1hJn78n

BMW Homepage: http://bit.ly/1CNqaJO

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter