Exclusieve Upgrade Editions voor NL markt

Exclusieve Upgrade Editions voor NL markt

0 1853

BMW introduceert een zeer luxe Upgrade Edition op geselecteerde modellen. Exclusief voor de Nederlandse markt verkrijgbaar op de 1 Serie, 3 Serie, 5 Serie en de X1 en X3 modellen. Meer comfort voor nog meer rijplezier is natuurlijk altijd goed!

Tijdelijk leverbaar op 5 modellen

BMW introduceert voor vijf modellen de zeer luxe Upgrade Editions. Kopers van een BMW in Business of Executive uitvoering krijgen hierbij kosteloos een ‘upgrade’ naar een Business + of High Executive uitvoering!  Bij de BMW 1 Serie, X1 en 3 Serie wordt bovendien ook nog lederen bekleding toegevoegd zonder meerprijs.

De Upgrade Editions zijn voorzien van veel comfortabele opties die bijdragen aan ultiem rijplezier met de BMW 1 Serie (zowel de 5-deurs als de nieuwe 3-deurs), 3 Serie (Sedan en nieuwe f31 Touring), 5 Serie (Sedan en Touring), de nieuwe generatie BMW X1 en de BMW X3.

Rijke uitrusting én 20% bijtelling

De rijk uitgeruste modellen bieden ware luxe; iets dat juist in deze tijd door veel consumenten als extra aantrekkelijk zal worden ervaren. De Upgrade Edition biedt een selectie van de meest gewaardeerde opties die zowel meer comfort als nog meer rijplezier bieden. Denk hierbij aan lederen bekleding, het uitgebreide BMW navigatiesysteem, parkeersensoren en Xenon verlichting. Het klantvoordeel kan, afhankelijk van het model, oplopen tot 5.777 euro.  De Upgrade Editions zijn ook met 20 procent bijtelling – beperkt – leverbaar.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter