Impressie nieuwe BMW X5 F15

Impressie nieuwe BMW X5 F15

2 1933

Het Duitse automagazine Auto Zeitung heeft een tekening laten maken op basis van de spionagefoto’s van de nieuwe BMW X5 (F15).

De nieuwe BMW X5 wordt in 2014 verwacht en zal een aantal nieuwe designkenmerken krijgen. Vooral de voorzijde krijgt een beetje de look van de nieuwe 3 Serie mee met koplampen die doorlopen naar de middengrillen. Deze zullen ook voorzien zijn van LED techniek. Die grillen zijn behoorlijk groot vormgegeven en het lijkt wel of ze de auto uit willen springen. Dit geeft natuurlijk een lekker agressief smoelwerk.

De zijrichtingaanwijzers zitten, zoals dat gebruikelijk gaat worden bij alle modellen, in de buitenspiegels. De achterlichten zullen een T-vorm krijgen en ook van LED’s zijn voorzien. De zijkant van de X5 heeft wel iets van de BMW X3 meegekregen. De scherpe vouw ter hoogte van de handgrepen en de vloeiende lijnen in de portieren doen sterk aan zijn kleinere broer denken.

De geruchten gaan dat het platvorm van de nieuwe BMW X5 een modulair systeem gaat worden zodat ook andere modellen er gebruik van kunnen maken. In 2013 verwachten wij de persvoorstelling van de nieuwe BMW X5 waarna de verkoop in 2014 gaat beginnen.

Impressie: Auto Zeitung

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter