Limited Edition 7 Serie voor de Verenigde Arabische Emiraten

Limited Edition 7 Serie voor de Verenigde Arabische Emiraten

0 3081

Om te vieren dat de Verenigde Arabische Emiraten dit jaar 40 jaar bestaan heeft BMW van de 7 Serie een Special Edition gemaakt. In totaal worden er 40 exemplaren van gemaakt.

Het gaat om een 750Li F02 in de kleur Marakesh bruin metallic. Deze door BMW Individual samengestelde auto heeft een Merino Platinum vol lederen interieur. Het UAE (United Arabic Emirates) embleem is op de hoofdsteunen geborduurd. Ook op onder andere de Controller voor de iDrive is het embleem terug te vinden. Op de achterkant staat op de chromen sierlijst “40 years UAE limited edition”.

Dr Joerg Breuer, Managing Director van BMW Group Middle East zegt: ,,The BMW 7 Series is our undisputed flagship of the range within the Middle East and we thought it only fitting that we produce a bespoke version for the UAE in celebration of the country’s 40th Anniversary”.

De Special Edition zal debuteren op de Dubai Motor Show 2011 in de Dubai International Convention Center. De UAE is natuurlijk een belangrijke afzetmarkt voor BMW’s  in het duurdere segment. De 40 auto’s zullen alleen via de twee BMW dealers, AGMC en Abu Dhabi Motors, in de Verenigde Arabische Emiraten worden verkocht.

 

Bron: GTspirit.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10213

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter