Louis Vuitton travel bags voor de BMW i8

Louis Vuitton travel bags voor de BMW i8

2 5233

Als je de één van de 20 gelukkige eigenaren wordt van de BMW i8 in Nederland zul je vast nog wel ergens een budget hebben voor een mooie passende bagage set. Daar heeft Louis Vuitton in samenwerking met BMW een oplossing voor bedacht.

Louis Vuitton, pionier in de kunst van het reizen, heeft een op maat gemaakte bagage set voor de meest vooruitstrevende sportwagen, de BMW i8 plug-in hybride, ontworpen. De innovatieve collectie omvat twee reistassen, een business case en een kledingzak. Om een ​​optimaal gebruik van de ruimte te garanderen, zijn de bagage items op maat gemaakt om perfect te passen in het interieur van de revolutionaire BMW i8.

P90144151

Het ingetogen carbon-zwart van deze bagage gamma past bij de kleuren van de BMW i8. De verfijnde look is afkomstig van het onmiskenbare geblokte Damier patroon, een Louis Vuitton keurmerk, en een met laser geëtste handtekening van Louis Vuitton. Het zwart en electric blue die in de microvezel voering zijn verwerkt hebben hun oorsprong gevonden in de kleuren van de BMW i8 en de handgrepen zijn vervaardigd van geverfd natuurlijk leer, een teken van Louis Vuitton kwaliteit. Alle items in de collectie worden geleverd met lederen naamplaatjes en het iconische Louis Vuitton hangslot met uitzondering van de kledingzak.

Geïnspireerd door het visionaire ontwerp van de BMW i8, zijn de tassen en koffers, net zoals de innovatieve veiligheidskooi van de sportauto, volledig gemaakt van koolstofvezel. Dit bijzonder lichte, maar uiterst stevige high-tech materiaal is gebruikt door Louis Vuitton om een speciaal textiel te maken.

De exclusieve bagage delen gemaakt door Louis Vuitton passen precies in de BMW i8. De Weekender GM i8, zowel met hand en schouder draagriemen, is speciaal ontworpen om perfect in de kofferbak te passen, terwijl de Garment Bag i8 een perfecte pasvorm heeft voor de hoedenplank van de BMW i8. De stevige hardshell Business Case i8, die ook ideaal is voor het vervoer van laptops, past in de vorm van de achterste zitplaatsen, terwijl de kleine Weekender PM i8 is ontworpen om te passen op dat oppervlak.

De Louis Vuitton bagage serie zal, vanaf 1 april 2014, op verzoek beschikbaar zijn in een selectie van Louis Vuitton winkels wereldwijd (München, Milaan, Londen, Parijs, Moskou, Dubai, New York, Los Angeles).

Bron: BMW Press

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10210

1 7270

2 COMMENTAAR

  1. Tja daar kan ik met mijn solar orange i3 met bijpassende solarorange Samsonite koffer setje niet tegenop….. toch benieuwd wanneer we de eerste gewrapte i3 gaan zien want die kleuren die tot nu toe geleverd zijn ,zijn niet erg fantasievol…

  2. Hoe bevalt de BMW i3? Wij hebben recentelijk een filmpje geschoten met een Solaroranje i3. Ik ben onder de indruk van die auto.

Laat een reactie achter