Nieuwe foto’s van BMW 1 Serie Sport Line

Nieuwe foto’s van BMW 1 Serie Sport Line

0 4076

We hebben 117 nieuwe foto’s van de nieuwe BMW 1 Serie Sport Line van BMW gekregen. Een greep uit de selectie:

De  tweede generatie van de 1 Serie biedt state-of-the-art motor en onderstel techniek. Verder is het brandstofverbruik verder gereduceerd en de binnenruimte verbeterd. Alle modernste optie’s zijn leverbaar. De nieuwe BMW 1 Serie is nog steeds de enige achterwielaangedreven auto in z’n segment.

De nieuwe 1-er wordt als eerste BMW leverbaar als BMW Sport Line en BMW Urban Line. Hierdoor kunnen de auto’s met heel veel mogelijkheden op persoonlijke smaak worden aangepast.

De hier gefotografeerde Sport Line heeft onder andere sportstoelen met exclusieve bekleding, een sportstuur met rode stiksels, een afstelbare armsteun, hoogglans zwarte interieurlijsten en matte koraal rode accenten. In het instrumentenpannel vinden we speciale Sport cijfers. De verlichting is te wijzigen van oranje naar wit. Aan de buitenzijde vallen de exclusieve 16″ sterspaak wielen op. De zwarte afwerking van de uitlaatpijp. Op de dorpellijsten staat “BMW Sport”. De grillen in de voorbumper, de spijlen van de nieren en de lijst in de achterbumper zijn in glanszwart uitgevoerd.

De Sport Line is in alle kleuren met alle motoren te combineren.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10213

2 17065

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter