Pink Rolls-Royce helpt Pink Ribbon

Pink Rolls-Royce helpt Pink Ribbon

0 5326

Rolls-Royce wil graag geld ophalen voor borstkankeronderzoek. Daarom heeft het Britse edelmerk de FAB1 onthuld: een verlengde Ghost in een opvallend roze jasje die een jaar lang verhuurd gaat worden voor het goede doel.

De FAB1 ontleent zijn naam en kleurstelling aan de zeswielaangedreven Rolls-Royce die in de poppenserie Thunderbirds werd gebruikt door Lady Penelope en haar butler Parker. Rolls-Royce heeft de Ghost Extended Wheelbase aangepast voor het FAB1 Million initiatief met Chris Evans aan het hoofd. Het doel is om deze unieke Rolls te verhuren en zo minimaal 1 miljoen pond (1,17 miljoen euro) op te halen voor Breast Cancer Care, een goed doel dat voorlichting geeft over borstkanker en zowel directe als indirecte slachtoffers van de ziekte van begeleiding en hulp voorziet.

Bespoke

rolls-royce-ghost-ewb-fab1-001

Hiervoor heeft het Rolls-Royce Bespoke team de FAB1 een kenmerkend uiterlijk en innerlijk gegeven. Zo beschikt de aangepaste Ghost over onder meer roze paraplu’s, hoofdsteunen met het Pink Ribbon-motief, Blushing Pink-leer en een Spirit of Ecstasy die met een druk op knop kan worden verlicht.

Luxe niet vergeten

rolls-royce-ghost-ewb-fab1-004

Om het luxe karakter wat bij een Rolls_Royce hoort te behouden zijn achterin speciale houten tafeltjes gemonteerd en kan er gekeken worden naar 9,2-inch LCD-schermen onder het genot van een glaasje champagne uit de koelbox. Het geluid komt via een 10-kanaals versterker en maar liefst 16 speakers ten gehore die gezamenlijk 600 Watt vermogen leveren.

Bron: Rolls-Royce

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter