BMW 1 Serie Business Sport en BMW X1 en X3 Chrome Line...

BMW 1 Serie Business Sport en BMW X1 en X3 Chrome Line Edition

0 1667

De eerste indruk is bepalend. Dat geldt zonder meer voor de nieuwe speciale uitvoeringen van BMW: de 1 Serie Business Sport en de BMW X1 en X3 Chrome Line Edition.

Modellen met onderscheidende uitstraling dankzij een uitgebreid pakket opties voor een aantrekkelijke meerprijs. Het voordeel loopt op tot ruim 50%. De speciale uitvoeringen zijn bestelbaar tot en met 30 juni en zolang de voorraad strekt.

P90114273-zoom-orig

De BMW 1 Serie Business Sport dankt zijn uitdagende voorkomen aan extra’s als Xenon koplampen en een Sport Line aankleding. Deze versies van de BMW 1 Serie zijn verder voorzien van een met leder bekleed sportstuur, een midden-armsteun voor, mistlampen voor, Cruise Control met Active Braking (remfunctie) en het navigatiesysteem Business met uitgebreid instrumentencluster.  De individuele opties vertegenwoordigen een waarde van € 5.399,-, maar voor het Business Sport-pakket geldt een meerprijs van € 2.595,-, een voordeel van 52%. Het pakket is leverbaar voor alle versies van de BMW 1 Serie, met uitzondering van de BMW 125i, BMW 125d en BMW M135i.

In totaal zijn er maar liefst negen motorvarianten van zowel de BMW 1 Serie (3-deurs als 5-deurs) die voldoen aan de verlaagde 20% bijtellingsnorm.

P90114282

Het Chrome Line Edition-pakket dat op een groot aantal versies van de BMW X1 en X3 leverbaar is, biedt een aantal sportieve en comfortverhogende extra’s. Door het chique Chrome Line-exterieur (X1) of het Individual Exterieur Line (X3) zijn de specials echte blikvangers. Ook zijn beide modellen uitgerust met zijdeglanzend aluminium dakrails, Xenon koplampen en een sportstuurwiel. Tot de uitrusting behoort verder een links en rechts gescheiden automatische airconditioning en het navigatiesysteem Business.

P90114286

De BMW X1 biedt verder Cruise Control met Active Braking (standaard op de BMW X3) en een middenarmsteun, en de BMW X3 Chrome Line Edition wordt standaard geleverd met een alarmsysteem klasse 3. Bovendien zijn de X1 en de X3 in deze uitvoeringen standaard voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

De individuele opties vertegenwoordigen voor de BMW X1 een waarde van € 6.156,-, maar het Chrome Line Edition-pakket komt op een meerprijs van € 2.995,-, een voordeel van 51%. Voor de BMW X3 bedraagt het voordeel 59%. De opties hebben een waarde van € 8.795,-, maar het Chrome Line Edition-pakket komt op een prijs van € 3.595,-.

Bron: BMW Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter