BMW i3 configurator op bmw.nl

BMW i3 configurator op bmw.nl

1 3060

De BMW i3 configurator staat al online bij BMW.nl. Wat staat je nu nog in de weg om er één te bestellen?

Dat hebben ze mooi op tijd klaargemaakt bij BMW. De configurator is een mooi stuk gereedschap om de BMW i3 samen te stellen naar persoonlijke smaak. Alleen jammer dat de buitenkleuren alleen bestaan uit vijf tinten grijs en maar één opvallende kleur: Solarorange. Deze mooie oranje metallic kleur is de enige kleur waarbij de blauwe biezen niet op de flanken zitten maar een metallic accent aanwezig is.

cosySec (1)

Er kan verder gekozen worden uit vier soorten lichtmetalen wielen, waarbij de i3 standaard wordt geleverd op 19″ i Light sterspaak styling 427i. Als grootste velg wordt de 20″ i Light dubbelspaak aangeboden (430i). Over het interieur wordt gesproken van interior worlds. Het komt neer op twee standaard kleuren en twee optiemogelijkheden met leer.

Flyer

Je kunt ook al de BMW i3 flyer downloaden en je inschrijven voor een exclusieve preview van de BMW i3. De opties die te verkrijgen zijn voor de BMW i3 kun je ook al hier vinden, maar erg veel keuze is er eigenlijk nog niet. Wellicht omdat de auto eigenlijk standaard al behoorlijk rijk is uitgerust.

Stel je eigen BMW i3 nu samen op www.bmw.nl.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10228

1 7279

1 COMMENTAAR

  1. @oscar Inderdaad een beetje jammer dat er maar 1 echt opvallende kleur is: SolarOrange. Die zou mijn voorkeur hebben. Stoelen in interieur zijn mooi dun en ruimtebesparend voor de achterpassagiers. Waarom dan wel weer zo’n stom bakje op de achterbank net als bij mijn 118 3 deurs? Kost je een zitplek en je doet er niks mee.

Laat een reactie achter