BMW i8 Concept Spyder met BMW eDrive in Beijing.

BMW i8 Concept Spyder met BMW eDrive in Beijing.

1 1407

De BMW i8 Spyder Concept beleeft ook z’n wereldpremière op de Auto China 2012 in Beijing (23 April – 2 May 2012). En achterop prijkt vol trots het nieuwe eDrive embleem.

Het nieuwe eDrive embleem staat voor nieuwe technieken. In de toekomst zal dit embleem gebruikt worden voor alle electrische en plug-in hybrides van BMW i. BMW eDrive omvat de componenten van de elektrische aandrijflijn: de elektromotor, die in eigen beheer is ontwikkeld door BMW, de lithium-ion batterij, en ten slotte het intelligente motormanagement systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat elektromobiliteit met BMW eDrive een unieke ervaring biedt. Dit komt omdat het volledige koppel van de elektromotor vanaf stilstand aanwezig is en de accelleratie is continu tot de topsnelheid wordt bereikt. Voertuigen met BMW eDrive technologie zijn dus uiterst wendbaar en bieden een enorm rijplezier. De lithium-ion batterij cellen en het intelligente motormanagementsysteem bieden ook een aanzienlijke toename van de aktieradius en kracht van het voertuig.

In de toekomst zal BMW eDrive-technologie alle elektrische aandrijvingen, elektrische en plug-in voertuigen van BMW i, aanduiden.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10227

1 7278

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter