BMW M Power Experience 2011 in Spanje

BMW M Power Experience 2011 in Spanje

1 1597

Zelf rijden met de nieuwe BMW M5 op het Ascari circuit in Spanje. Wie wil dit niet?

Luxe limousine en high performance racer in één. De nieuwe M5 combineert het beste van twee werelden: business en motorsport. Een vloeiend silhouet, de fijnste interieur uitrusting, hoogste elegantie en, met één druk op de knop, klaar voor het circuit met M Drive: krachtig, athletisch en snel. Met de vijfde generatie van deze luxe limousine past BMW M GmbH Motorsport techniek op de meest indrukwekkende manier toe voor alledaags gebruik.

Beleef hem als één van de eersten ter wereld. Reserveer nu een plek voor twee dagen op de BMW M Power Experience 2011 in Spanje.

Eerste dag: vrije tijdsbesteding en Gala diner.

Bij aankomst in Seville wordt je verwelkomt door het M Experience team en naar een luxueus hotel gebracht. Het 5 sterren Waldorf Astoria Sevilla in La Boticaria is onderdeel van de Hilton keten en ligt slechts 20 minuten van het centrum van Seville.

De rest van de dag kun je genieten van de prachtige historische stad, of gaan paardrijden op een Spaans raspaard. Maar ook een partij golfen op de golfbaan van het hotel.

’s Avonds nodigt BMW M je uit voor een feestelijk Gala diner in het hotel en geeft een uitvoerige en unieke presentatie over de nieuwe BMW M5.

Tweede  dag: Ascari circuit en “Scenic Drive”.

Na het ontbijt gaat de eerste groep met de helicopter vanuit het hotel naar het Ascari Race Resort. Het circuit is zo’n 5,4 kilometer lang en 20 meter breed. Met 26 bochten is het een technisch uitdagende baan. Ga deze uitdaging aan in de nieuwe M5 of één van de andere M modellen. Hier wordt je een onvergetelijke en unieke rijders ervaring aangeboden.

Een “Scenic Drive”door het Spaanse berglandschap over prachtige passen staat de tweede groep te wachten. Geniet van de first class limousine door de spectaculaire natuur. Na een lunch pauze, waarbij je verwend wordt door een topchef, ruilen de groepen om en herhaalt het programma.

Aan het eind van de dag wordt afscheid genomen van de BMW M5 en de onvergetelijke BMW M Power Experience 2011. Je wordt netjes naar het vliegveld gebracht.

Dit alles vindt plaats in de periode van Oktober en November 2011.

De kosten voor dit unieke evenement incl het actieve rijden zijn € 1390,- excl BTW. Voor gezelschap die niet meerijdt zijn de kosten € 890,- excl BTW.

Voor meer informatie en boeken: info@m-power-experience.com of bel met het BMW M Power Experience Team: Tel.: +49 8106 21 37-371.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14390

2 10231

1 COMMENTAAR

  1. Dat circuit is van een Nederlandse Miljonair, Klaas Zwart. Machtig mooi, een kennis van me heeft er gereden in zijn Porsche 911 turbo.
    Mooie aanbieding trouwens, zag vanmorgen om autoweek al een leuk filmpje over de M5 en dit circuit.

Laat een reactie achter