BMW M3 DTM ontwikkelingsvideo’s

BMW M3 DTM ontwikkelingsvideo’s

3 1524

De DTM komt steeds dichterbij. Het belooft een spannend seizoen te worden. BMW heeft zich goed voorbereid op hun terugkeer maar ook Audi en Mercedes hebben niet stilgezeten.

De hoeveelheid werk die gaat zitten in de voorbereiding van een raceseizoen wordt vaak onderschat. We hebben een aantal video’s gevonden over de ontwikkeling van de BMW M3 DTM en alle voorbereidingen van het BMW Motorsport team. Te zien zijn uiteraard de testritten, maar ook de ontwikkeling in de windtunnel van de BMW M3 DTM bij het Aerolab van de BMW Group. Maar ook de research en het testwerk dat gaat zitten in de ontwikkeling van diverse technische componenten komen aan bod. Zoals de BMW DTM motor (P66) op de vermogenstestbank. Ook de coureur krijgt de nodige aandacht. De prestaties zijn natuurlijk mede afhankelijk van de zitpositie van de coureur. Ze zijn tenslotte allemaal verschillend.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14392

2 10233

3 COMMENTAAR

  1. Heeeeel erg gaaf deze video’s! @oscar In welke mate lijken deze auto’s op die van American le Mans?

  2. Dus ze gaan GP racers die erg succesvol zijn in American LeMans klasse n i e t inzetten in de DTM?? rare jongens, die Beiers! 😉

Laat een reactie achter