BMW weer aanwezig op de Techno Classica

BMW weer aanwezig op de Techno Classica

1 1346

Van 21 t/m 25 maart 2012 vindt in Essen weer de Techno Classica plaats. Deze grootste klassiekerbeurs van Europa trekt altijd veel  BMW liefhebbers naar hal 12.

BMW bezet met de BMW Classic afdeling bijna de hele hal 12. In het middelpunt van de belangstelling staat dit jaar de BMW 3 Serie met een uitgebreide tentoonstelling. Met mooie exemplaren van elke generatie van de 3-er is de serie mooi vertegenwoordigd. Ook de verjaardag van 40 jaar BMW Motorsport GmbH, nu BMW M GmbH, wordt gevierd: met terugblikken naar de BMW M1 Procar, BMW 320 Group 5 en de BMW Formule 1-activiteiten waarmee Nelson Piquet in 1983 wereldkampioen werd inde Brabham-BMW. De BMW Group heeft ook MINI’s in de hal gezet. De MINI clubs zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van het merk met een focus op MINI kit-cars.

Een relatief zeldzame gebeurtenis op klassieke auto-evenementen zijn premières, maar dit jaar viert Rolls-Royce de introduktie van de Phantom Series II. Deze auto krijgt de Duitse première. Uiteraard kan dit niet zonder een echte klassieker: een Rolls-Royce Phantom II Continental Touring Sedan (Park Ward) uit 1933.

Bron: BMW Classic

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. lijkt me de moeite om naar toe te gaan, zeldzame classics in uitmuntende conditie. Iemand zin om mee te gaan?

Laat een reactie achter