BMW X6 LCI gespot

BMW X6 LCI gespot

3 1486

In de lente van 2012 komt de BMW X6 LCI op de markt. Nu is de auto al eerder betrapt maar deze nieuwe foto’s zijn een stuk duidelijker.

Ook bij deze facelift is er maar een milde wijziging van het voorkomen van de auto. De voorbumper ziet er iets agressiever uit zonder mistlampen. Deze zullen vast net als bij de 6 Serie een optie worden. Wat ook hetzelfde is als bij de 6 zijn de LED koplampen. Herkenbaar aan het horizontale streepje in de lens. Ook de dagrijverlichting zijn LED’s. Dit is goed te zien op de foto’s.

De “nieren” zijn ook gewijzigd. De spijlen hebben een knikje gekregen, waardoor het lijkt of ze er meer uitspringen. De achterlichten zijn ook gewijzigd en zijn voorzien van LED technologie. Uiteraard zullen in het interieur ook wel een paar wijzigingen zijn, maar daar hebben we nog geen beelden van. En uiteraard is het volledige pakket van BMW ConnectedDrive op de X6 leverbaar.

Op motorisch gebied verwachten we de introduktie van de tri-turbo 3 liter diesel met een geschat vermogen van bijna 400 pk. Ook wordt de 4,4i N63 motor onder handen genomen. in de 50i voor een betere gasrespons en lagere emissies.

met dank aan: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10228

2 8188

3 COMMENTAAR

  1. Dagrij verlichting zijn nu ook al leds..
    Ben heel benieuwd hoe de facelift X6 er uit gaat zien. Stuk frisser. Wielen lijken wel wat op een model van de vorige Z4..

  2. Nee hoor, dat was bij de vorige generatie corona lichten, die waren ook meer gelig van kleur ipv fel wit wat nu het geval is.

    Freude Am Fahren wieder… 😉

Laat een reactie achter