Dashboard BMW i8 gespot

Dashboard BMW i8 gespot

1 2599

Een lezer van autogespot.nl heeft een foto ingestuurd van het dashboard van een prototype van de BMW i8. Het verschil met eerdere foto’s is dat het hierbij om een productierijp exemplaar gaat. 

Het mooie is ook nog dat de afdekkingen, die normaal gebruikt worden om dingen aan de nieuwsgierige lenzen van spionagefotografen te onttrekken, gedeeltelijk aan de kant waren geschoven. Dit geeft een mooi beeld op verschillende details, zoals het stuur met de open derde spaak onderin en de ingelegde rand in het leer. Ook de vormen van de uitstroomopeningen van de verwarming zijn goed  te zien. De bediening van de klimatronic lijkt overeen te komen met de andere modellen van BMW.

image

Het dashboard lijkt volledig met leer bekleed voor de juiste luxe uitstraling. Het instrumentenpaneel is multifunctionele uitvoering die tegenwoordig ook in de BMW 5 Serie te krijgen is. Deze past zich aan aan de verschillende rij-modi. In het midden staat het Control Display voor alle andere functies.

P1080668

De tweede foto is van een BMW i8 prototype waarin nog niet alles productierijp lijkt. Deze auto is gezien bij de BMW Niederlassung in München door een lezer van bimmerpost.com. Het is wel te zien dat deze BMW i8 al de nodige zware kilometers achter de rug heeft. Er is ook geen Control Display aanwezig. Het dashboard ziet er anders en minder goed afgewerkt uit.

De BMW i8 is een plug-in hybride sportwagen van BMW. Het is het tweede  model van het sub-merk BMW i en komt volgend jaar op de markt.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10219

1 7277

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter