Debuut BMW X1 LCI in New York

Debuut BMW X1 LCI in New York

1 1636

Op de New York Autoshow 2012 debuteert de nieuwe BMW X1 LCI. Reden voor de introduktie op deze beurs van de facelift van het kleinste X-model is de Amerikaanse introduktie.

De BMW X1 was tot nu toe niet leverbaar in de Verenigde Staten. Vanaf de herfst kunnen de Amerikanen ook over de X1 beschikken en komt dus gelijk de LCI beschikbaar voor de rest van de wereld.

In de U.S.A. komen alleen de twee sterkste modellen tot inzet. De X1 xDrive28i met de 245 pk sterke viercilinder N20B20 en de BMW X1 xDrive35i met zescilinder lijnmotor met 306 pk. Buiten de Verenigde Staten komt de X1 xDrive35i voorlopig nog niet naar Europa. Ook krijgen ze exclusief de tweewielaangedreven BMW X1 sDrive28i. Afhankelijk van de vraag zal besloten worden om deze variant ook in de rest van de wereld beschikbaar te maken. Voor ons Europeanen zijn eigenlijk alleen het gewijzigde uiterlijk interessant. De gewijzigde bumpers en grotere grillen en licht gewijzigde lichtunits maken van de X1 weer een frisse verschijning.

BMW kondigt voor de binnenzijde duidelijke verbeteringen aan. Hiermee doelen ze vast op een betere kwaliteit kunststoffen. Hierover werd nog wel eens geklaagd door klanten. De nieuwe X1 LCI verwachten we deze herfst op de markt.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. Kijk dit gaat dus gewoon mijn nieuwe leasebak worden! 🙂 Was al mooi nu nog mooier!

Laat een reactie achter