DTM kampioen in 2012 bij BMW

DTM kampioen in 2012 bij BMW

1 1250

Afgelopen maandag had Audi al bekend gemaakt dat het contract van DTM kampioen 2011 Martin Tomczyk niet verlengd zou worden. Op dat moment begon de geruchtenmolen al te draaien. Komt Martin naar BMW?

Ja dus. Het is nu officieel bevestigd door BMW Motorsport. Martin Tomczyk, zoon van de ADAC motorsportpresident Hermann Tomczyk, gaat in 2012 rijden in de BMW M3 DTM. Tomczyk kan naast Bruno Spengler belangrijke ervaringen over de moderne DTM bolides meenemen naar München waardoor zij een grote rol kunnen spelen in de ontwikkeling van de nieuwe auto.

Er zijn nog twee stoeltjes over in een BMW M3 DTM voor volgend jaar. Eerder al zijn de contracten van Augusto Farfus en Andy Priaulx getekend. Wij verwachten dat bij het seizoensafsluitingsfeestje van BMW Motorsport de resterende namen bekend worden gemaakt.

Van 6 tot en met 8 december zal Martin Tomczyk in Monteblanco zijn eerste testrondjes voor BMW Motorsport gaan maken. Met Martin hoopt BMW veel ervaring in huis te nemen en zo snel mogelijk competatief te zijn in het DTM veld.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14382

2 10218

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter