Eerste BMW 2 Serie gespot

Eerste BMW 2 Serie gespot

0 2068

Eindelijk: de eerste BMW 2 Serie Cabrio (F23) is op straat gezien. De 2 Serie wordt de opvolger van de BMW 1 Serie Coupé en Cabrio.

Opvallend is dat de koplampen een stuk smaller en sportiever zijn dan die van de BMW 1 Serie. Dit is ondanks de heftige camouflage wel te zien. We kunnen echter niet zien of ze ook aansluiten aan de grille zoals bij de 3 Serie. Wat ook opvalt is de voorover leunende neus partij. De sharknose is terug. Dit geeft wel een agressievere look. Het kan echter ook zo zijn dat BMW dit met de camouflage met opzet zo heeft gemaakt om ons op het verkeerde been te zetten.

Deze BMW 2 Serie Cabrio is in München gespot tijdens wintertests. En hierbij is het natuurlijk van belang dat het stoffen dak goed dicht is en isoleert. Jawel, een stoffen dak. De BMW 2 Serie krijgt gewoon achterwielaandrijving, maar zal wel kunnen profiteren van de nieuwe 3 cilinder generatie motoren. Hoewel we nu de F23 Cabrio hebben gespot zal de produktie toch beginnen met de F22 Coupé. Eind 2013 zou deze produktie moeten beginnen.

De BMW 2 Serie zal de volgende modellen kunnen krijgen (onder voorbehoud):

2 Serie Coupé (F22)

2 Serie Cabrio (F23)

2 Serie Gran Coupé (F2x), nog niet zeker

2 Serie Gran Sports Tourer, hoogst onwaarschijnlijk

M235i M Performance model

M2 Coupé

M2 Gran Coupé

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10219

2 8185

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter