Engine of the Year Award: BMW pakt opnieuw prijzen

Engine of the Year Award: BMW pakt opnieuw prijzen

0 7108

Twee redenen voor BMW om te vieren tijdens de Engine of the Year Awards: overwinningen in hun categorie voor de 2.0 liter motor met BMW TwinPower Turbo technologie en de 1.6 liter motor uit de MINI Cooper S.

BMW heeft tijdens de International ‘Engine of the Year Awards’ een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar succesverhaal met twee klassementsoverwinningen. Deze twee onderscheidingen in de gerenommeerde wedstrijd voor motoren gaan naar aandrijfeenheden die in de hedendaagse modellen van BMW en MINI op bijzonder efficiënte wijze garant staan voor sportieve prestaties.

image

Net zoals het voorbije jaar behaalde de 2.0 liter viercilindermotor met BMW TwinPower Turbo technologie uit de BMW 1 Reeks, BMW 3 Reeks en BMW 5 Reeks de overwinning in zijn categorie. Voor de 1.6 liter grote viercilinder MINI TwinPower turboaandrijving uit de MINI Cooper S is het intussen zelfs de derde klassementsoverwinning op rij. De ‘Engine of the Year Awards‘ werden uitgereikt op 5 juni 2013 ter gelegenheid van de vakbeurs ‘Engine Expo‘ in Stuttgart.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter