Geruchten BMW 1 of 2 Serie Sedan steken de kop op

Geruchten BMW 1 of 2 Serie Sedan steken de kop op

3 3096

Er gaan al een tijdje geruchten rond over een eventuele BMW 2 Serie Sedan. Deze vlam wordt nu weer aangewakkerd door Autocar.

Het gerucht is dat BMW bezig is om een vier deurs sedan op basis van de 1 Serie (dus achterwielaandrijving) te ontwikkelen. Deze zou dan vooral bedoeld zijn voor de Amerikaanse en de Chinese markt. Autocar noemt het model een 1 Serie, maar wij denken dat het een 2 Serie gaat worden.

De BMW 3 Serie is de laatste jaren enorm gegroeid. Hierdoor is er natuurlijk ruimte gekomen voor een iets gekrompen sedan. Of de BMW 2 Serie een echte sedan gaat worden weten we ook nog niet. Hij mag natuurlijk niet teveel klanten wegsnoepen bij de 3 Serie. Waarschijnlijk wordt het een 2 Serie Gran Coupé Compact. Dus wel vier portieren maar een sportievere daklijn. Voordat dit model op de markt komt zijn we een paar jaar verder. Eerst maar eens de 1 Serie Coupé en Cabrio.

Bron: autocar

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10222

2 17071

3 COMMENTAAR

  1. Wauw, ziet er goed uit zeg!! echt een fraaie tekening, beetje zoals het kleine broertje van de drie serie

  2. Hier is zeker een markt voor ook in Europa! De 3 serie is steeds groter geworden en heeft een ander karakter dan pak em beet een e36 had. Eeen compacte sport sedan is juist waar BMW voor staat imo!

Laat een reactie achter