GT4-kampioen: Ricardo van der Ende

GT4-kampioen: Ricardo van der Ende

4 19197

De titel in het HTC Dutch GT4 Championship heeft Ricardo van der Ende, op het TT Circuit Assen, op zijn naam geschreven.

Een unieke prestatie van de Poeldijker die daarmee al een maand voor de slotrace het kampioenschap heeft beslist. De 32-jarige autocoureur had samen met zijn teamgenoot Duncan Huisman aan een derde plaats voldoende in de afsluitende race van het GT4-weekeinde dat was geïntegreerd in het Duitse programma ADAC Masters Weekend.

Van der Ende behaalde in het klassement 134 punten en ligt daarmee dertig punten voor op teamgenoot Duncan Huisman en de nummer drie die 97 punten heeft. In oktober wordt de slotrace gereden. Er kunnen dan nog maximaal dertig punten worden behaald, maar dat brengt de positie van Van der Ende niet meer in gevaar.
Het BMW M3 team kwam in hun gezamenlijke race met rijderswissel als vierde over de finish. De race telde ook mee voor de Europese GT4 Cup. Hier werd de Italiaanse Lotus-rijder Stephane D’Aste de winnaar waardoor die de leiding in dat kampioenschap overnam.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14194

2 9955

4 COMMENTAAR

  1. Всем доброе утро. Порекомендуйте какой нибудь сайт с рецептами где можно найти массу домашних заготовок как для начинающих кулинаров, так и для профессионалов.
    А также советы по приготовлению блюд и другую информацию. Заранее Всем спасибо

  2. Good afternoon. Recommend some website with recipes where you can find a lot of soups for both novice cooks and professionals.
    As well as tips on cooking and other information. thank you.

Laat een reactie achter