Interieur van nieuwe BMW X5 (F15)

Interieur van nieuwe BMW X5 (F15)

0 1605

De nieuwe generatie BMW X5 rolt al door de straten van Duitsland. Dan is de kans groot dat mensen hem op de foto zetten. Ook het interieur staat er nu gekleurd op.

Zelfs twee keer. Want de foto’s die wij hier kunnen  laten zien zijn van twee verschillende prototype’s. Deze twee testauto’s hebben ook twee verschillende dashboards, dus BMW is er nog niet helemaal uit en probeert verschillende mogelijkheden.

Bij de ene is te zien dat de iDrive controller groter is dan we gewend zijn en voorzien is van een touchpad aan de bovenkant. Deze uitvoering heeft ook een instrumentenpaneel dat voorzien is van een black panel display. Net als alle nieuwe BMW’s heeft deze X5 ook het “losstaande” centrale display.

Het lijkt erop dat het complete dashbaord meer naar de bestuurder gericht is dan die van het huidige model. Ook een designfeature van de huidige modellen. (ooit in de eerste generatie 3-serie geïntroduceerd)

De verwachting is dat de nieuwe F15 ongeveer 150 kilogram lichter wordt dan de E70. Dit dieet zal de prestaties en het verbruik natuurlijk ten goede komen. Eind 2013 zal de nieuwe generatie X5 worden geïntroduceerd waarna hij in 2014 op de markt komt.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10228

2 8188

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter