MINI Coupé onthulling

MINI Coupé onthulling

1 1567

Onze sponsor BMW dealer Smudde heeft afgelopen vrijdagavond een leuk feestje gegeven om de nieuwe MINI Coupé te introduceren. En bmwblog.nl was erbij.

Ook werd gevierd dat de dealer in Enschede 10 jaar MINI dealer is. De MINI Smudde 10 YEAR PARTY werd gehouden in Club Merlijn in Hengelo (Ov).  In september 2001 introduceerden zij een nieuw merk binnen de Smudde familie. MINI vond een plek in Enschede en groeide elk jaar gestaag. Inmiddels is MINI Smudde Enschede een gevestigde naam in Oost Nederland. Het marktaandeel MINI stijgt zowel landelijk als regionaal elk jaar naar nieuwe records. En de groei is natuurlijk nog niet ten einde. Er komen nog legio nieuwe modellen aan in de nabije toekomst. Dit was natuurlijk reden voor een feestje. En wat is dan mooier om gelijk de Coupé voor te stellen? Klanten en relaties hebben een uitnodiging ontvangen, maar iedereen kon zich inschrijven via de site van de dealer.

Om 22.00 uur gingen de Clubdoors open in Hengelo. Buiten stonden op het terras een Clubman en een Countryman tussen de gasten. Er was in Hengelo bijna geen parkeerplek zonder MINI meer te vinden. Vanaf half 12 kwam de stemming er goed in met sax muziek, hapjes en drankjes. Na een korte toespraak van de heer Smudde zelf kwam om vijf voor 12 de directeur van MINI Nederland, Chris Collet, voor een toespraak. Om 12 uur werd met een prachtige licht en geluidshow de nieuwe MINI Coupé onthuld door deze twee heren. In dit geval een Cooper S. Na middernacht werd het één groot dancefeest. Zover ons bekend heeft MINI Smudde als enige dealer in Nederland een dergelijk feest gegeven. Vanaf vandaag in elke MINI showroom te bewonderen: de MINI Coupé.

Hieronder een aantal foto’s van de avond om de sfeer weer te geven.

 

 

 

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter