MINI International magazine nu verkrijgbaar als app

MINI International magazine nu verkrijgbaar als app

1 1467

Het MINI INTERNATIONAL magazine is vanaf 13 september verkrijgbaar als iPad app in de iTunes App Store. De app is verkrijgbaar in het Engels en in het Duits.

De MINI INTERNATIONAL app is anders. Het geeft niet alleen de MINI fans de geprinte editie in een digitale versie maar voorziet ook in een wekelijkse update met al het laatste nieuws. Een MINI “best-of”van verschillende blogs en website’s zoals unlike.net, nowness.com en davidreport.com. Deze drie partners zullen ervoor zorgen dat de MINI INTERNATIONAL app aktueel blijft.

De app zal artikelen uit het magazine laten zien met nog meer foto’s, spannende video’s en audio-visual streams. Maar ook wekelijkse bulletins over het merk MINI, lifestyle, cultuur, kunst en andere onderwerpen die MINI fans interessant kunnen vinden. De app heeft de zelfde “look” als het magazine. Interessante feeds en een geïntregeerde facebook funktie waarborgen perfect networking.

Het MINI INTERNATIONAL magazine wordt tweemaal per jaar uitgegeven. In maart en september. De app heeft dezelfde release datum als de printversie en krijgt dus wekelijkse update’s van diverse andere site’s.

Download: bit.ly/MINI_INTERNATIONAL_iPad_EN

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter