MINI United voor de vierde keer

MINI United voor de vierde keer

1 1421

MINI United, de groeiende internationale gemeenschap rond  het Britse automerk, komt voor de vierde keer samen tijdens een zeer  speciaal openluchtfestival. MINI heeft de datum en ontmoetingsplaats  aangekondigd van wat een spectaculair evenement zal worden. MINI- en  muziekfans kunnen alvast het weekend van 11-13 mei 2012 aanstippen in  hun agenda’s om zich te begeven naar het Circuit Paul Ricard in  Le Castellet (Frankrijk).

Circuit Paul Ricard is een voormalig Formule 1 circuit. Al een hele lange tijd wordt dit circuit gebruikt voor testdoeleinden van een aantal autofabrikanten en raceteams. Naast rijden en demonstratieritten staat er ook muziek van internationale Dj’s op de agenda, de handel van MINI-gerelateerde zaken en natuurlijk het bekijken van elkaars creaties. Het thema van de bijeenkomst is dan ook ‘Friends. Festival. Racing’. Voornaamste doel van dit MINI United Event is net als voorgaande jaren om de internationale MINI-gemeenschap een lifestyle festival te bieden dat geheel in het teken staan van hun favoriete vierwieler. Alle MINI’s zijn welkom. Van Classic tot Countryman. Dus hou dat weekend vrij. De kaarten zijn al te bestellen via minispace.com en kosten € 40,-. Het welkomstpakket die je daarvoor krijgt is dat al waard.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. Dit doet MINI weer heel slim. Zo onderhoud en bedien je je community natuurlijk perfect. +10 voor de marketingafdeling!

Laat een reactie achter