Nieuw: BMW i App

Nieuw: BMW i App

0 1652
Gebruikers van de nieuwe BMW i App kunnen ontdekken of de visie van BMW i kan helpen om meer inzicht te krijgen in hun eigen ervaringen als urbane automobilisten en te ontdekken welke BMW i het best past bij hun eigen behoeften.
BMW i. App. Het hart van de app is de “Born Electric Analyzer”, een tool dat het traject van de gebruiker door de stad koppelt aan een elektrische auto van BMW i. Met de locatiebepaling van iPhone en Android kunnen gebruikers hun weg door de stad traceren en de afstand, het brandstofverbruik en andere essentiële rijstatistieken bepalen. De uiteindelijke resultaten van de Born Electric Analyzer geven een uitgebreide analyse van de reis en een aanbeveling voor de ideale BMW i auto voor de bestuurder.
Als alternatief kunt u ook thuis met een gesimuleerde reisplanner de voordelen van BMW i beleven. Het invoeren van start- en eindpunten resulteert in een aanbeveling van de BMW i3 of de BMW i8, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Autoliefhebbers kunnen beide modellen ontdekken en gedetailleerde beelden bekijken van het interieur en exterieur van de auto’s. Ook wie op zoek is naar mobiele oplossingen op het gebied van car sharing of parkeren, vindt bij deze app een aantal interessante functies: uitgebreid video- en beeldmateriaal geeft een complete blik op de verschillende producten.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter