Nieuwe BMW 3 Serie Touring M Sportpakket

Nieuwe BMW 3 Serie Touring M Sportpakket

0 3045

Onze collega’s van BimmerPost hebben enkele spyshots gepubliceerd van de nieuwe BMW 3 Serie touring F31 op de Nürburgring die we jullie niet willen onthouden. Met name de foto’s van de nieuwe 3 touring met het M sportpakket in een bekende M kleur (Estoril Blue II) zien er veelbelovend uit!

Eén van de zaken die opvallen aan de nieuwe F31 BMW 3 Serie touring is dat de daklijn wat langer doorloopt ten opzichte van de aflopende raamlijn. Waarschijnlijk zal de inhoud van de kofferruimte hierdoor toenemen. Opvallend is dat de achterlichten net als bij zijn voorganger (F91) wat groter lijken te worden dan die van de sedan. Naar onze smaak is het weglaten van de –op zichzelf fraaie– dakrailings een pluspunt. De auto oogt hierdoor optisch wat lager en gestrekter. Dus sportiever!

3 Serie Touring M Sportpakket

 Reken dus op een extra sportief afgestemd, en verlaagd, onderstel, exclusieve lakken, shadowline raamlijsten, voor- én achterdiffusor, bredere dorpels en M Spiegels. Binnenin zal een combinatie van stof/alcantara de hoofdrol spelen (leer is optie) Het M sportstuurwiel zal net als andere interieur elementen helemaal in BMW M stijl zijn uitgevoerd. BMW M Performance parts zullen als achteraf accessoires bij de dealer te verkrijgen zijn.

De nieuwe F31 3 Serie touring zal waarschijnlijk vanaf het najaar in Nederland besteld kunnen worden. De nieuwe BMW 3 serie touring F31 zal voor het eerst ook in de Verenigde Staten leverbaar worden. Dit is in navolging van de nieuwe BMW 5 Serie touring die een groot succes blijkt op de Amerikaanse markt.

(Bron: f30post)

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14383

2 10220

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter