Nieuwe sponsor op BMW M4 DTM: Red Bull

Nieuwe sponsor op BMW M4 DTM: Red Bull

0 2241

De BMW M4 DTM waar dit komende seizoen António Félix da Costa mee gaat rijden krijgt een nieuwe sponsor: Red Bull. 

António Félix da Costa maakt al sinds 2012 deel uit van het Red Bull Junior Team. Met deze deal van BMW Motorsport en de energiedrank blijft hij dus verbonden aan z’n vertrouwde sponsor. Da Costa zal samen met Timo Glock deel gaan uitmaken van het MTEK DTM team.

hr7goiwa

“Het is niet alleen dat Red Bull vier keer achter elkaar een F1 titel heeft gewonnen dat ervoor zorgt dat ze zo’n grote naam zijn in de motorsport en daardoor ook een erg aantrekkelijke partner voor ons,” zegt BMW Motorsport Directeur Jens Marquardt. “Net als Red Bull, hebben we de kans om ervoor te zorgen dat António zich snel kan ontwikkelen tot een nog betere coureur. Ik denk dat het erg leuk wordt om te zien hoe hij zich in de DTM gaat ontwikkelen. Wij kijken ernaar uit om samne te werken met Red Bull.

De 22 jarige begint in de DTM met een schat aan ervaring in de single-seater klasse. Hij heeft onder andere gereden in de Formula 3 Euro Series en het GP3 kampioenschap. Vorig jaar werd hij derde in het Formula Renault 3.5 kampioenschap en deed hij enkele Formule 1 tests voor Red Bull Racing.

Bron: BMW Motorsport

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14378

2 10214

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter