Nieuwe video BMW M Performance Parts voor de 3 Serie

Nieuwe video BMW M Performance Parts voor de 3 Serie

0 6348

Het achteraf sportiever maken van BMW’s wordt de laatste tijd niet meer alleen gedaan door de gevestigde tuners. Ook BMW zelf springt al een poosje in deze markt met de BMW M Performance Parts.

Deze BMW M Performance Parts zijn over het algemeen een stukje duurder dan de delen van de andere tuners, maar zijn kwalitatief en kwa pasvorm een héél stuk beter. BMW steekt veel tijd en geld in de ontwikkeling van deze delen zodat ze aan alle eisen van de fabrikant voldoen en precies zijn afgestemd op het betreffende model. Ook de huidige BMW 3 Serie (F30) ontkomt niet aan de “tuning” van BMW. Er zijn een aantal aantrekkelijke onderdelen voor dit model ontwikkeld. En om die te promoten heeft BMW daar een mooie film van gemaakt.

De voorkant is van grote luchtinlaten voorzien met een ruim bemeten splitter. Zwarte nieren en de, over de gehele auto lopende, sportstriping maakt de auto een opvallende en zeer sportieve verschijning. Mensen zullen deze auto niet snel voor een gewone 3er aanzien. 20” donkere lichtmetalen wielen met daarachter de rode BMW M Performance remmen en in twee kleuren gespoten zijskirts met M Performance logo geven het zijaanzicht iets dreigends. De achterzijde krijgt een spoiler en een nieuwe diffusor onder de achterbumper. De M Performance sportuitlaat maakt het geheel af. Uiteraard is ook het interieur niet vergeten door BMW.

Voor het gehele aanbod en de actuele prijzen kun je je bij de plaatselijke BMW dealer laten informeren.

Bron: BMW

Foto’s bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter