Nu voorinschrijven: BMW i3 en BMW i8

Nu voorinschrijven: BMW i3 en BMW i8

4 2036

Voor veel mensen is de BMW i Serie nog toekomstmuziek. Maar vergeet niet dat de BMW i3 al binnen een jaar in de showrooms staat. En de BMW i8 volgt niet lang daarna.

Goed nieuws voor diegene die zo n elektrische BMW i3 wel ziet zitten. Je kunt je nu bij de dealers laten voorinschrijven om hem als één van de eerste in ontvangst te kunnen nemen in 2013. De niet bindende produktieplekken zijn nu te reserveren van zowel de elektrische als de hybride BMW modellen. Hierbij zit je nog niet gelijk vast aan een koopovereenkomst, maar heb je wel de mogelijkheid om het snelste eigenaar te worden van een i3 of i8. Een echte koopovereenkomst is toch nog niet te maken omdat er nog geen exacte prijzen en optielijsten beschikbaar zijn.

De prijzen van een BMW i3 zullen ergens tussen de € 36.000 en € 40.000 uitkomen. Hierbij hebben we het dan over de elektrische versie. De BMW i3 REx, waarbij er een tweecilinder als range extender gebruikt zal worden, zal iets duurder worden. De BMW i8 zit in een iets andere prijsklasse. Houdt rekening met minimaal € 130.000.

Bron: bimmertoday.de 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10218

1 7277

4 COMMENTAAR

Laat een reactie achter