Rolls Royce presenteert de exclusieve Year of the Dragon Collection

Rolls Royce presenteert de exclusieve Year of the Dragon Collection

2 2765

Rolls-Royce Motor Cars presenteert met gepaste trots de Year of the Dragon Collection. Een gedenkwaardige uitrusting als voorbereiding op deze feestelijke Chinese viering. Geïnspireerd op het legendarische monster dat in China wordt vereerd, is de Year of the Dragon Collection gecreëerd om het ultieme symbool van kracht, welvaart en geluk te vereren. Ontworpen bij ” the Home of Rolls-Royce” door het Bespoketeam, bevat deze exclusieve uitrusting een keur aan unieke detaillering en designs, waaronder:

Dragon Coachline

Het eerste wat opvalt aan de auto is een prominente verschijning. De dubbele coachline met een draak, in het goud, met de hand geschilderd op de flank van elke Phantom of Phantom Extended Wheelbase. Om de perfecte symmetrie en balans te krijgen kijkt elke draak naar voren. De handgeschilderde draken coachline is geïnspireerd op de verboden stad in Peking en zorgt voor een onderscheidende finishing touch  op de zijkant van de auto.

Geborduurde draken op de hoofdsteunen

De draak verschijnt ook op het leer van elke stoel. Nauwkeurig geborduurd met vier verschillende kleuren draad. Tan, Golden Sand, Black and White. De kleuren zijn zo gekozen dat ze passen bij een heel pallet van aanbevolen interieurkleuren. Het design kan afgemaakt werden met bijpassende biezen.

Dragon Phantom bijrijders paneel inleg

Een draken-inleg zal bij elke auto uit deze unieke collectie met de hand gemonteerd worden op het dashboardpaneel van de bijrijder. De Phantom modelnaam zal ook in goud toegevoegd worden, waardoor deze twee features perfect bij elkaar passen.

Geborduurde kussens met R-R Logo en biezen

In het interieur liggen twee met de hand genaaide kussens met dubbele R-R logo’s en biezen om het gekozen interieur te accentueren.

Verlichte instaplijsten

De vier dorpels hebben exclusieve verlichte instaplijsten met de tekst ‘Year of the Dragon 2012’ in LED verlichting.

Feestelijke inleg collectie

De Year of the Dragon Collection omvat ook een keus aan moderne of meer traditionele inlegpanelen om bij het door de klant gekozen vineerhout te passen. Deze panelen zijn laser gesneden en met de hand afgewerkt om het vakmanschap van de Rolls Royce Woodshop te onderstrepen.

Thomas G. Jefferson, Bespoke Sales Manager,Rolls-Royce Motor Cars :,, The Bespoke team is vereerd om het Chinese jaar van de draak te mogen vieren met deze opwindende collectie. Deze limited edition auto belichaamt de synergie van vakmanschap, creativiteit en cultuur op een manier die uniek Rolls Royce is”.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter