Spy video Nieuwe 3 Serie Coupé

Spy video Nieuwe 3 Serie Coupé

4 1360

Voor de liefhebbers: de F32 3 Serie Coupé in motion picture! Deze spot, van Bimmerpost.com laat een behoorlijk gecamoufleerde auto zien. Desalniettemin kun je een mooie daklijn waarnemen. Ook valt de korte overhang voor en achter op. Wij verwachten dat de nieuwe 3 Serie Coupé in het najaar van 2012 onthuld gaat worden.

Wat denk jij: wordt deze nieuwe Coupé net zo mooi als zijn voorganger, de E92?

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10233
video

2 4466

4 COMMENTAAR

  1. Onze buren hebben een 3 serie coupe en hebben daar spijt van. Achterin heb je te weinig plaats om lange ritten met 4 personen te maken. Ik vind het wel een mooie auto op zich. Of de nieuwe coupe mooier wordt weet ik niet maar ik ben wel benieuwd! 🙂

  2. Daar kan de auto toch niets aan doen. Dan hebben ze de verkeerde keuze gemaakt en een sedan moeten kopen. Het woord Coupé zegt toch genoeg?

  3. Daar heb je gelijk in maar ik heb een mini clubman met ongeveer 2x zoveel ruimte achterin dan een 3 serie coupe.. Dat verwacht je toch niet?

  4. Toevallig heb ik en een MINI Cooper S Clubman en een BMW 325i Coupe. De BMW is achterin toch wel aanzienlijk ruimer dan de MINI. In de BMW passen prima vier volwassenen.

Laat een reactie achter