Vier nieuwe apps voor BMW

Vier nieuwe apps voor BMW

1 1900

BMW heeft aangekondigd dat ze vier iOS-apps gaan ondersteunen in de nieuwste BMW-en MINI-modellen. Het gaat om de apps Audible, Glympse, Rhapsody en TuneIn.

Je sluit je iOS-apparaat aan via een usb-kabel en ze verschijnen op je Centrale Informatie Display (CID). Glympse is een app waarmee je je locatie kunt doorgeven aan anderen. Je geeft in de app aan hoe lang je je locatie beschikbaar wilt stellen en aan wie. Dat kan handig zijn als je met collega’s wilt afspreken op een bepaalde plek. Via de iDrive-controller kun je het van je locatie-info starten en pauzeren. Ook kun je de info naar iemand uit je iPhone-contactenlijst of naar Facebook en Twitter sturen. Audible is maker van audioboeken, die je via de speakers van de autoradio kunt afspelen. Rhapsody en TuneIn leveren muziek in de auto.

P90117891

Om gebruik te kunnen maken van de apps moet de auto wel voorzien zijn van BMW Apps, bij modellen uit 2011 en later. De BMW Connected-app is gewoon via de App Store verkrijgbaar en biedt al opties als ECO PRO Analyser (evalueren van je rijstijl) en Wiki Local (reisinformatie, ook buiten de auto).

Ook zitten er nieuwsberichten via RSS-feeds, webradiostations, een agenda en Twitter/Facebook-functies in. De diensten komen ook beschikbaar in de modellen van MINI.

P90117892P90117894

P90117893

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10218

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter