Wiesmann on snow

Wiesmann on snow

1 1511

13 tot en met 17 januari 2012 vindt weer het Wiesmann on snow evenement plaats in Pontresina/St. Moritz (Zwitserland). Een speciale winterrijtraining met alleen maar Wiesmann’s.

Op afgesloten en goed voorbereidde, met vaste poedersneeuw bedekte, testbanen, kun je laten zien wat er met een Wiesmann mogelijk is. Op de achtergrond een prachtig winters berglandschap. Hier is het mogelijk om op een 60.000 m2 groot terrein de auto’s te laten dansen op de gladde ondergrond. De Wiesmann’s worden ter beschikking gesteld door de firma zelf. Het doel: rijplezier!

Onder professionele begeleiding kun je zonder risico’s snuffelen aan de rand van de natuurwetten. Lekker driften zonder tractiecontrole of andere bemoeials. De grens opzoeken van wat mogelijk is met deze heerlijke sportauto’s.

Je overnacht dan in het 4 sterren Superior Hotel „Saratz“. Vier nachten inclusief diner’s op verschillende buitengewone locaties. Exclusieve rijtraining in Wiesmann’s van de fabriek inclusief eten en drinken. De prijs voor dit alles: € 2.590,- voor een tweepersoonskamer en € 2.990,- voor een éénpersoonskamer. Aanmelden kan via www.wiesmann.com.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. “snuffelen aan de rand van de natuurwetten” hehe, klinkt als een weekendje als een beest te keer gaan 🙂 . helaas is het prijskaartje ook beestachtig..

Laat een reactie achter