X-Raid BMW X3 CC neemt de leiding in de Silk Way Rallye.

X-Raid BMW X3 CC neemt de leiding in de Silk Way Rallye.

0 1326

Het Team X-Raid is met drie auto’s vertegenwoordigd bij de Silk Way Rallye 2011 Moskou tot Sotchi. Niet alles liep op rolletjes de laatste tijd, maar toch hebben ze nu één auto die het leiderschap in het klassement heeft overgenomen. En nee, het is niet de fel groene MINI ALL4 Racing van topcoureur Stéphane Peterhansel, maar de BMW X3 CC van de pool Krzysztof Holowczic.

Peterhansel mocht dan gisteren wel de etappe met 14 minuten voorsprong op zijn poolse collega gewonnen hebben, hij had echter ook veel elektronica problemen en daarmee veel tijd verloren. Hierdoor heeft hij meer dan 2 uur achterstand op zijn teamgenoot. Holowczic heeft 53 minuten voorsprong op de 2e man in een Nissan. Op de 3e plek ligt de tweede BMW X3 CC van Alexander Mironenko.

Sven Quandt (Teamchef):,, Een fantastisch resultaat voor ons. Helemaal na de problemen van gisteren. Uiteraard gaat Stéphane nu echt gas geven. Daarintegen moet Krzysztof het rustiger aan gaan doen en zonder risico de volgende etappes pakken. Pas dan heeft hij een goede kans op de overwinning. Alexander heeft vandaag ook goed werk geleverd.”

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14380

2 10217

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter