X1 LCI op de weg

X1 LCI op de weg

3 1379

De X1 is er al weer ruim twee jaar. Hoog tijd voor BMW om alvast de facelift (LCI) te testen op de openbare weg.

Helaas voor BMW lagen de spionagefotografen van bimmerpost.com alweer met hun camera’s in de aanslag. Ze gaan het niet al te drastisch aanpakken. De gebruikelijke wijzigingen aan bumpers zodat ze er iets sportiever uitzien. De koplampen zullen ook wel iets gewijzigd worden. De achterlichten op deze foto’s zijn nog van het “oude” model, maar die zullen ook niet ontsnappen aan de vernieuwingsdrang van de BMW ingenieurs. Wat niet goed te zien is, maar wel te verwachten, is de verplaatsing van de zijrichtingaanwijzers van de schermen naar de buitenspiegels.

De nieuwe X1 wordt pas aan het eind van 2012 voorgesteld waarna hij pas in 2013 in de showroom zal staan.

Met dank aan bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10265

2 8216

3 COMMENTAAR

  1. WAAROM ZOUDT GE EEN FACELIFT (plooike in den bumper ofzo) 14 maand op voorhand aankondigen. Ik zou dan eerder verwachten dat ze die gaan gebruiken bij de introductie van de nieuwe motors 20i en 20d. Ik heb een 20i 8-traps besteld. Kreeg op bovenvermelde vraag een verontwaardigende blik te zien.
    vermoedelijke leveringsdatum eind maart.

  2. Goed punt maar BMW doet meestal aan het eind van het 3e jaar de facelift doorvoeren. Dat betekend dus eind 2012. Dat ze de wijzigingen nu al aan het testen zijn, lijkt me normaal.
    Maar GUY; je hebt een mooie auto besteld! vooral de combinatie met de 8 traps automaat.

Laat een reactie achter